Arafat: Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze

Arafat a asigurat că vaccinul va ajunge cât de repede și în satele românești
Raed Arafat a lansat sâmbătă un apel la mass media, în special la televiziuni, să nu mai promoveze personale care pledează împotriva vaccinării, cu tot respectul față de libertatea de exprimare. ”Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni”, a declarat șeful DSU.

CITEȘTE ȘI: Acțiune cu efective mărite desfășurată de polițiștii timișeni (foto)

Acesta a insistat că aceste voci trebuie cenzurate pentru că dezinformează și manipulează lumea, cu efecte grave, acuzându-i de iresponsabilitate.
”Acum, tot respectul pentru libertatea de exprimare, aș tăia microfonul. (..) Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze”, a declarat Arafat.
Și vineri, medicul Raed Arafat, şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă, a avut o altă pledoarie similară și le-a propus românilor un „exerciţiu de imaginaţie” despre cei care dau sfaturi anti-vaccinare: „Imaginaţi-vă că aceşti oameni sunt îmbrăcaţi în halat de chirurg, cu bisturiul în mână. I-aţi lăsa să vă opereze, să vă opereze copilul? Nu cred. Şi atunci de ce îi lăsaţi să vă propună soluţii despre vaccinare?”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Arafat: Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze

    1. Ai dreptate: lui Arafat, Cîțu, Johannis, Orban, Voiculescu, Mihăilă etc. le trebuie tăiat microfonul și scoși din viața publică. Au majoritatea morților pe conștiință.

  1. Cei mai multi care se imbolnavesc sunt vaccinati… Acestia isi pierd imunitatea naturala si organismul nu mai este aparat de virusi …

  2. Ce ar fi sa te duci tu inapoi in tara ta. Ce cauti tu mah in Guvernul Romaniei? O sa iti inchidem tie microfonul si sa te cari inapoi in desertul tarii tale.

Lasă un răspuns