Arafat a asigurat că vaccinul va ajunge cât de repede și în satele românești

Arafat a asigurat că vaccinul va ajunge cât de repede și în satele românești

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că în perioada următoare vor fi organizate centre mobile de vaccinare în zonele rurale, în care există persoane interesate.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria, Raed Arafat a afirmat că măsura a fost discutată în cadrul unei întâlniri de lucru convocate, duminică, de către premierul Nicolae Ciucă. Secretarul de stat în MAI a adăugat că vaccinul reprezintă „soluţia optimă” pentru prevenirea îmbolnăvirilor grave, conform stiripesurse.ro.

CITEȘTE ȘI: Măsurile luate pentru a limita răspândirea Omicron: Test PCR pentru cei care vin din afara UE. Carantină pentru nevaccinați

„Guvernul va face apel către autorităţile locale ca prin serviciile de asistenţă comunitară să se coordoneze cu structurile medicale din teritoriu şi să reevalueze situaţia persoanelor nevaccinate, în sensul în care, acolo unde este necesar, Ministerul Apărării Naţionale sau Ministerul de Interne sau împreună să asigure centre mobile de vaccinare care să se deplaseze în zonele respective, unde sunt doritori – în zonele rurale vorbim, mai ales – şi unde să vaccineze oamenii care doresc să se vaccineze cu prima doză”, a spus Arafat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Arafat a asigurat că vaccinul va ajunge cât de repede și în satele românești

  1. Bravo, Arafatule, anestezist mengelist, sperie tu oamenii cu poliția și jandarmeria. Poate jandarmii ăia tineri de la Pitești, analfabeți, cu mușchi și fără creier, țin acum cursuri despre cum se ucid inginerii bătrâni. Nu e deloc greu de intuit cum se va proceda la sate. Norma de vaccin/cap de cobai trebuie îndeplinită. Apropo, aud cum că pe la țară, medicii de familie își sfătuiesc pacienții vaccinați, dar apoi virusați, să nu anunțe pe nimeni. Îi vindecă ei. Ceva-i tare putred în România…

Lasă un răspuns