Aproximativ 100 de ultrași, reținuți după bătaia izbucnită după meciul Petrolul Ploiești-Poli Timișoara. Video!

bataie poli

Scandal în centrul Ploieștiului, după meciul Petrolul Ploiești- ASU Poli Timișoara! Potrivit IJJ Prahova, mai mulți suporteri ai formației ploieștene s-au luat la bătaie cu ultrașii timișoreni, dar și cu cei ai Rapidului.

Conflictul a izbucnit după ce autocarul şi autoturismele personale ale suporterilor Poli Timişoara și Rapid București au rămase blocate în trafic, notează realitateadealba.net

CITEȘTE ȘI: „Faraon” – noul drog din cluburile de fițe. Combinația care poate fi fatală

”În data de 02.11.2019, după terminarea partidei de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploieşti şi A.S.U. Poli Timişoara, la defluirea suporterilor, în zona centrală a oraşului Ploiești, urmare a aglomeraţiei traficului rutier, în coloană unde se aflau autocarul şi autoturismele personale ale suporterilor Poli Timişoara și Rapid București, a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri rapidişti, susţinători ai echipei oaspete şi suporteri ai echipei Petrolul. Conflictul a fost aplanat imediat, de patru echipaje de jandarmi şi două echipaje de poliţie aflate în zonă, fără a se înregistra victime şi distrugeri de bunuri.

Măsuri luate:
62 de suporteri ai echipei Poli Timişoara au fost conduşi la sediul I.J.J.Prahova pentru stabilirea identităţii;
22 suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au fost conduşi la Secţia 4 de Poliţie Ploieşti;
7 suporteri ai echipei Rapid au fost conduşi la Secţia 1 de Poliţie Ploieşti.

După stabilirea participaţiei suporterilor la acest conflict spontan, organele de poliţie şi jandarmerie au aplicat următoarele sancţiuni:
-9 sancţiuni contravenţionale la Lg 61/1991 republicată, în valoare de 1800 lei şi 1 avertisment scris la Lg 61/1991 republicat”, se arată scris în comunicatul Jandarmeriei Prahova.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns