Aproape 800 de locuri de muncă sunt vacante în Timiş. Ce caută angajatorii

locuri de munca 4

Timişul, cu 787 de locuri de muncă vacante anunţate de angajatori, ocupă locul al şaselea în topul naţional al ofertelor de joburi. Este devansat doar de Capitală şi de judeţele Sibiu, Ilfov, Arad şi Prahova. Asta în condiţiile în care doar ilfovul are, la nivel naţional, o rată a şomajului mai mică decât Timişul.

ACCIDENT CUMPLIT! Şoferul a scăpat teafăr, însă pasagerul din dreapta sa a murit

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate, la nivelul ţării, 14.055 de posturi vacante.

Un băieţel de 9 ani din Timiş şi-a salvat fraţii mai mici dintr-un incendiu care le-a distrus casa

Angajatorii caută, în principal, muncitori pentru industria uşoară şi cea mecanică, majoritatea joburilor disponibile fiind în cadrul marilor corporaţii din jurul Timişoarei, dar şi în Sânnicolau Mare şi Jimbolia.

O profesoară din Timișoara face senzație pe internet! VIDEO

Dacă în Timiş şomajul este aproape inexistent, nu acelaşi lucru se poate spune despre celălalt judeţ bănăţean, Caraş-Severin, unde rata şomajului depăşeşte cinci procente.

Anunţ de ultimă oră al meteorologilor. Cum va fi vremea. Ce se întâmplă la 200 km de Timişoara – VIDEO

În acelaşi timp, după ultima actualizare a datelor de către ANOFM, Caraş-Severinul, cu doar 51 de locuri de muncă oferite de angajatori, se află la subsolul clasamentului naţional, oferte mai reduse consemnându-se doar în judeţele Sălaj, Suceava, Mehedinţi şi Cluj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *