Aproape 600 de parfumuri, confiscate dintr-un magazin din vestul țării. Poliţiştii bănuiesc că sunt contrafăcute

politia romana 1

Aproape 600 de parfumuri contrafăcute în valoare de peste 15.000 de lei, au fost găsite de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor într-un magazin din Oradea, în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea comerţului cu produse măsluite.

Acţiunea s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, iar magazinul cu probleme se află pe strada Corneliu Coposu. Atât pe rafturi cât şi în depozit, poliţiştii au găsit parfumuri cu însemnele și inscripțiile a 10 mărci consacrate, „care ar putea induce sau produce confuzie în rândul clienților”, după cum se precizează într-un comunicat de presă transmis, marţi, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Cert este că poliţiştii au strâns din magazin în total 596 de astfel de parfumuri, în valoare totală de peste 15.000 de lei, care urmează să fie trimise spre expertizare.

Între timp, administratorul societăţii s-a ales cu dosar penal pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

 

ebihoreanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Aproape 600 de parfumuri, confiscate dintr-un magazin din vestul țării. Poliţiştii bănuiesc că sunt contrafăcute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *