Aproape 400 de amenzi date de polițiștii timișeni pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie, în doar 24 de ore

razie 2 3

Polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au luat la verificat zonele aglomerate, cu precădere  spații comerciale dar mijloace de transport în comun, pentru a vedea dacă se respectă măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2. Ei au mers și în piețe și  târguri. Au fost controale la terase și în benzinării.

“La activităţi au participat 281 de forţe de ordine, fiind verificate 65 de societăți comerciale, precum şi 95 de mijloace de transport persoane, dintre care 54 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3000 de persoane”,  se precizează într-un comunicat al IPJ Timiș..

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 371 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 158.850 de lei. Dintre acestea, 238 de amenzi, în valoare de 82.350 de lei, au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 129 de sancțiuni contravenționale în valoare de 64.500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea sau libera circulație.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns