Aproape 4.000 de persoane imunizate anti-COVID la Maratonul Vaccinării de la Timișoara

Începe Loteria de Vaccinare. Premiile sunt uriașe. Când au loc extragerile

Cel mai recent bilanț al Maratonului Vaccinării de la Timișoara arată că, până duminică dimineața, 3.865 de oameni  s-au imunizat împotriva infecției cu SARS-CoV-2 în cadrul Maratonul Vaccinării de la Timișoara.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, sambătă,  începând cu ora 0:00 s-au vaccinat 1.155 de persoane la Centrul Regional de Afaceri. Campania a fost deschisă vineri  la ora 16:00.

Organizatorii reamintesc că vaccinarea se face fără programare pe platform națională, iar serul administrat este cel produs de compania Pfizer.

Sunt angrenați în maratonul de 64 de ore medici și asistenți de la toate spitalele din Timișoara și studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie care participă pe bază de voluntariat.

Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 anunță își propune organizarea a cât mai multe evenimente de acest fel, alături de autoritățile locale, menite să susțină ritmul campaniei de vaccinare și să faciliteze accesul tuturor la vaccinare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns