Aproape 300 de elevi din Timiș s-au înscris în campania de vaccinare derulată de inspectoratul școlar și spitalul militar

vaccin 31

Aproape 300 de elevi și-au anunțat intenția de a se vaccina în cadrul campaniei derulate de Inspectoratul Școlar Județean Timiș împreună cu Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” din Timișoara.

Campania va demara începând de săptămâna viitoare, echipele mobile urmând să se deplaseze în unitățile de învățământ din județ care solicită vaccinarea personalului angajat, a elevilor, dar și a membrilor familiilor acestora.

Până în acest moment, în cadrul campaniei s-au înscris 342 de persoane, dintre care 209 sunt elevi cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, 87 elevi cu vârsta de 18 ani împlinită, 18 angajați ai unităților de învățământ și 28 de membri ai familiilor elevilor.

Cele mai multe solicitări au venit din partea Liceului Tehnologic „Valeriu Braniște” Lugoj – 33, Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara – 22, Liceului Tehnologic „Traian Grozăvescu” Nădrag – 19, Liceului Teoretic Peciu Nou – 19, Liceului Tehnologic „Romulus Paraschivoiu” Lovrin – 20, Colegiului Tehnic „Henri Coandă” Timișoara – 13, Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” Timișoara – 13.

”Campania se desfășoară pe o perioadă de trei săptămâni, iar primii elevi vaccinați vor fi cei din Timișoara, luni, în data de 31.05, urmând elevii din Lugoj și Nădrag în data de 02.06, iar cei din Lovrin în 03.06”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *