Apel de 1 Mai al medicului Virgil Musta: Respectați acum toate recomandările, pentru a ne bucura mai târziu în „echipă completă”!

virgil musta 5

Medicul timișorean Virgil Musta a atras atenția asupra măsurilor pe care trebuie să le respecte populația în această perioadă punctând asupra faptului cu „epidemia nu a trecut”. În ciuda vremii frumoase de afară, noul coronavirus este activ, iar numărul celor infectați se menține ridicat. De aceea, respectarea restricțiilor impuse de situația epidemiologică este esențială.

Pandemia nu a trecut! Nu vă adunați în grupuri. Nu frecventați zonele publice aglomerate. Protejați în continuare persoanele cu risc și respectați vă rog toate recomandările pe care deja le cunoaștem.
Până acum, pandemia este ținută sub control la noi și aceasta datorită în special responsabilității și eforturilor voastre, pentru că marea majoritate a înțeles cât de importante sunt recomandările noastre pentru sănătatea și chiar viața tuturor.

Sigur că trecem încă printr-un moment greu, dar trebuie să mai rezistăm, pentru a ne bucura mai târziu în <<echipă completă>>. E necesar să mai avem răbdare. Fiți înțelepți și responsabili! Dacă trecem cu bine și peste această perioadă, vor începe să apară cu siguranță și vești mai bune”, este mesajul medicului sef de secție de la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ” Dr. Victor Babeș „, Virgil Musta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Apel de 1 Mai al medicului Virgil Musta: Respectați acum toate recomandările, pentru a ne bucura mai târziu în „echipă completă”!

  1. Dacă pentru COVID la un procent de 0,04% rata de îmbolnăvire și 0,0026% rată de mortalitate, s-a blocat economia, libertatea de mișcare, familii în impas financiar, firme în faliment, distanțare socială, atunci pentru poluare care face o rată de mortalitate foarte mare, pentru cancer, sărăcie, foamete, boli de inimă, diabet, accidente rutiere cu rate mult mai mari de îmbolnăvire și mortalitate mult superioare, întrebarea este: Ce măsuri se iau pentru a eradica aceste probleme?

  2. Mare pericol să ne îmbolnăvim dacă facem grătar în aer liber de 1 și 2 mai. Pe 3 mai sau după nu mai e problemă. Virusul e foarte agresiv pe 1 și 2 mai.
    După 15 mai să mergem la o distanță de 100 de km de casă e ok. Dacă mergem 150 de km sau mai mult e mare pericol de îmbolnăvire.
    Distanțarea socială e necesară pentru a știi exact cine este într-un loc, dacă am fii să zicem 5 persoane nu mai poate să facă diferența. De asta suntem școliți cu distanțarea socială.
    Frizeriile sunt închise. Mă întreb unde se tunde președintele, prim-ministrul, politicienii și toți cei pe care îi vedem la televizor.
    Tot mai mult ni se induce ideea cu vaccinarea…….

Lasă un răspuns