Anunţul mult aşteptat de la meteorologi: cum va fi vremea în următoarele zile şi de Paşti

Vremea se încălzeşte considerabil. În Timişoara vor fi 25 - 27 de grade, în următoarele zile

Anunţul mult aşteptat de la meteorologi: cum va fi vremea în următoarele zile şi de Paşti

Meteorologii anunță că vremea va fi rece în următoarele zile. Temperaturi normale pentru mijlocul primăverii se vor înregistra în partea a doua a lunii aprilie.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 3 – 9 aprilie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cel mai frig va fi în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice și în extremitatea de sud-vest a țării.

În săptămâna 10 – 16 aprilie (weekend-ul de Paşti), temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar nu se anunţă ploi în cele vestice, nord-vestice și centrale.

CITEŞTE ŞI: Ministerul de Interne ne spune că Timișoara este printre cele mai sigure orașe din lume și al doilea din România

În săptămâna 17 – 23 aprilie, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în sud-vestul țării, dar și local deficitar în extremitatea de nord, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 24 – 30 aprilie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sud- vestice și nord-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, au precizat meteorologii, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *