Anunţ incredibil al meteorologilor: vor fi chiar şi 12 grade în vestul ţării!

Vremea se va încălzi treptat în următoarele zile, astfel că luni, în ziua de Crăciun, temperatura maximă va ajunge până la 12 grade Celsius în vestul României şi 15 grade în sud, iar în cea mai mare parte a ţării va fi însorit.

De duminică, Ajunul Crăciunului, temperaturile vor începe să crească uşor, dar în zonele montane din Banat, pe alocuri, va ninge uşor şi vor fi intensificări temporare ale vântului. Pe crestele cele mai înalte, rafalele pot ajunge şi la 90 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea. Temperaturile în vestul ţării vor fi cuprinse între 9-10 grade peste zi şi – 2 grade la noapte.

În prima zi de Crăciun, temperaturile vor continua să crească, astfel că se vor înregistra 12 gade în Banat şi chiar 15 grade în Oltenia.

Cerul va fi variabil, vor fi înnorări în special în zonele de munte. Se anunţă precipitaţii mixte slabe pe arii restrânse la munte, unde vântul va avea unele intensificări.

Va fi prezentă şi ceaţa, dimineaţa şi noaptea, în zonele mai joase. Temperaturile pe timpul nopţii de luni spre marţi se vor situa între -2 şi 5 grade Celsius.

Joi, peste zi, va fi vârful de căldură (13 grade), după care va începe o răcire accentuată a vremii, ajungându-se la valori normale pentru această perioadă a anului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Anunţ incredibil al meteorologilor: vor fi chiar şi 12 grade în vestul ţării!

Lasă un răspuns