Anunț important pentru alegerile din PNL Timișoara

Anunț important pentru alegerile din PNL Timișoara

Consilierul local Raul Ambruș și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PNL Timișoara, la alegerile din 3 iulie. Inginer de profesie, Ambruș conduce o societate privată și este, la 30 de ani, exponentul valului tânăr de politicieni liberali. Membru PNL de 12 ani, a fost ales la 18 ani președinte al organizației de tineret a PNL Lugoj.

În 2017 a devenit președinte al organizației de tineret a PNL Timișoara, iar de anul trecut este consilier local din partea acestei organizații. Încrezător în promovarea valorilor liberale în Timișoara și cu speranța că se bucură de încrederea colegilor săi, Raul Ambrus a transmis un mesaj pe rețelele de socializare:

”Mi-am depus candidatura, în cadrul alegerilor interne, pentru funcția de președinte al organizației PNL Timișoara. Această decizie nu a fost luată sub impulsul momentului, cunosc foarte bine importanța acestei funcții și responsabilitățile celui care o deține, dar cel mai important, îi cunosc pe membrii acestei organizații, știu că împreună putem face o organizație puternică si le mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-au arătat până acum.

Ei au fost cei care m-au susținut și m-au încurajat să accept această provocare și tot ei sunt cei care doresc schimbarea de paradigmă a organizației PNL Timișoara. Candidez pentru ei și alături de ei! Echipa mea este PNL Timișoara și fiecare gest de susținere al membrilor ei mă onorează. Rezultatul alegerilor interne din 3 iulie va reprezenta nu doar alegerea președintelui PNL Timișoara, dar și un traseu matur, deschis și ambițios al unei întregi organizații.

CITEȘTE ȘI: Primar nou în comuna timișeană Voiteg

Îmi doresc o competiție deschisă, corectă și democratică, în care programul de candidatură al președintelui PNL Timișoara să devină unul dintre pilonii de bază ai dezvoltării organizației PNL Timișoara în viitor. Doar prin asumarea și competența liderilor, prin performanța echipei se poate impune o creștere sănătoasă a organizației și obține încrederea cetățenilor.

În acest moment, PNL Timișoara are nevoie, pe de o parte, de un președinte decis, care să fie asimilat de baza partidului, care să-i cunoască structura și modul de organizare, care să își asume responsabilitatea în acest moment de cumpănă, iar pe de altă parte, să vină cu un suflu nou, să îmbine energia, entuziasmul și experiența membrilor pentru a aduce plus valoare acestei organizații.

Am crescut în mijlocul acestui partid, m-am format și trăiesc urmând valorile liberale, am trecut prin toate etapele evoluției și maturității politice, iar acum a sosit momentul să arăt că organizația PNL Timișoara este pregătită să accepte o schimbare și să construim împreună, o comunitate liberală autentică și puternică!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns