Anunț de presă. Finalizarea proiectului „Inovarea activitatii Dan Transport Hidroconstructia SRL prin prestarea de servicii noi”

S.C. DAN TRANSPORT HIDROCONSTRUCTIA S.R.L. cu sediul în Prundu Bârgaului, Str. Principala, nr. 5, Sat Prundu Bargaului, Comuna Prundu Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud, CUI 33928581, J6/662/2014, a derulat începând cu 12.04.2018 proiectul cu titlul: „Inovarea activitatii Dan Transport Hidroconstructia SRL prin prestarea de servicii noi”, cod SMIS 113281, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, în baza contractului de finanţare nr. 1815 / 12.04.2018 încheiat cu
Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar.

Conform contractului de finantare valoarea totală a proiectului este de 688.624,36 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 448.251,54 lei, din care 381.013,81 lei din FEDR si 67.237,73 lei din Bugetul National. Proiectul s-a implementat la punctul de lucru al societății în Regiunea Vest, judeţul Timis, Municipiul Jimbolia, Str. Victor Babes, nr. 35, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri. Obiectivul general al proiectului „Inovarea activitatii Dan Transport Hidroconstructia SRL prin prestarea de servicii noi” este consolidarea pozitiei pe piata locala si regionala a societatii, in realizarea de retele publice de alimentare cu apa si canalizare.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– Introducerea inovarii de produs (serviciu) si de proces in cadrul societatii prin dezvoltarea unei noi activitati in cadrul societatii, respectiv achizitionarea a 3 utilaje noi pentru realizarea de retele publice de alimentare cu apa si canalizare

– Cresterea numarului mediu de salariati ai societatii prin crearea a 3 locuri de munca, din care 1 pentru persoane din categorii defavorizate.

Rezultatele proiectului sunt:

– Achizitia a 3 utilaje noi pentru dezvoltarea unei noi activitati prin realizarea de retele publice de alimentare cu apa si canalizare

– Cresterea veniturilor in cadrul societatii, dar si la nivel de comunitate prin oferirea de servicii noi;

– Realizarea unui flux operational nou pentru societate, cu utilaje noi si performante.

Impactul pozitiv al investitiei la nivel local si regional

– Crearea a 3 locuri de munca noi, din care 1 pentru persoane din categorii defavorizate in vederea eficientizarii activitatii din cadrul societatii.

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0740691603, e-mail [email protected], persoana de contact Dan Tudor-Ioan.

Detalii:

Anunt finalizare proiect Dan Transport Hidroconstructia


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns