Antrenamente spartane în… balcon

Ion Mititelu culturism

Ion Mititelu continuă să obţină medalii deşi nu se mai antrenează într-o sală de culturism. Titratul sportiv timişorean a luat în urmă cu doi ani decizia de a se pregăti doar acasă. A făcut rost de gantere, bare, discuri şi o băncuţă, pe care le ţine pe balcon şi într-o cameră.

Spune că nu-i lipseşte nimic, iar rezultatele îi dau dreptate. Recent, la Şimleu Silvaniei, el a luat bronz la categoria 70 de kilograme – 40-49 de ani, reprezentând CS Florin Teodorescu Timişoara.

„Pentru acest concurs mi-am schimbat radical alimentaţia şi antrenamentul. Am început pregătirea specifică în urmă cu două luni, am inclus şi ajutătoare de efort. Am coborât de la 78 la 65 de kilograme, atât am avut la cântarul oficial al competiţiei. De doi ani mă antrenez acasă, deşi am oferte să mă pregătesc într-o sală de culturism. De ce nu am acceptat? Sunt dur cu mine în ceea ce fac, nu-mi place să fiu superficial, nu agreez jumătăţile de măsură, mă dedic total. Nu suport gălăgia, iar aici am linişte şi nu mă întreabă nimeni nimic. M-am obişnuit să mă antrenez acasă, suntem doar doi în ţară care ne pregătim în balcon, eu şi Mircea Sibiceanu, din Piteşti”, ne-a declarat Ion Mititelu, referindu-se apoi la importanţa familiei şi la deteriorarea percepţiei tinerilor despre ce înseamnă să ai un model în sport: „Dacă nu aveam familie nu făceam performanţă în acest sport, soţia mea, Maria, mă susţine din toate punctele de vedere şi mă echilibrează. În spatele unui bărbat puternic stă o femeie şi mai puternică. Am format sportivi, dar astăzi nu mai poţi fi un model pentru cei tineri. Ei iau doar ce le place, şi numai lucruri negative, de la televizor şi de pe Internet”.

Foto: Loredana Mititelu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Antrenamente spartane în… balcon

  1. Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa:[email protected] com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *