Antonio Năsturescu, acontat de SCM OHMA Timişoara. Mirkovic şi Gajic şi-au prelungit contractele

Antonio Năsturescu, acontat de SCM OHMA Timişoara. Mirkovic şi Gajic şi-au prelungit contractele

Primul transfer perfectat în această vară SCM OHMA Timişoara este cel al jucătorului Antonio Năsturescu. Născut la data de 18 iunie 1999, acesta măsoară 1,89 metri, evoluează pe pozițiile 1 și 2, iar în sezonul recent încheiat a îmbrăcat maioul echipei Dinamo București.

Năsturescu și-a început junioratul la ACS Dan Dacian București, a mai trecut pe la Steaua București, CSU Știința București, iar la nivel de seniori a evoluat în Liga Națională și Cupa României pentru Dinamo București și SCM U Craiova.

În perioada junioratului, Năsturescu a fost convocat la naționalele U16 și U18 ale României, cu care a jucat la Euro Championship B, a doua divizie a Campionatului European.

 

Adam Mirkovic, la al patrulea sezon la Timișoara; Nikola Gajic, la al treilea

Doi dintre cei mai constanți și îndrăgiți jucători ai SCM OHMA Timişoara și-au dat acordul de a continua în alb-violet. Sârbul Adam Mirkovic și bosniacul Nikola Gajic au semnat prelungirea contractelor pentru o perioadă de trei ani.

Extrema Adam Mirkovic (30 ani, 2.02 m) a venit la Timișoara în vara anului 2019, de la echipa bosniacă Sloboza Tuzla, și a avut medii ridicate de puncte marcate și recuperări (10.1 puncte, 3.0 recuperări/meci, în sezonul precedent), în fiecare dintre cele trei sezoane jucate până acum în violet.

Antonio Năsturescu, acontat de SCM OHMA Timişoara

Nikola Gajic (30 ani, 1.98 m) evoluează tot pe postul de extremă și venea la clubul nostru în 2020, de la BCM U Pitesti. Și Nikola a impresionat prin statisticile sale – 14.3 puncte, 8.2 recuperări/meci, în sezonul 2021/2022 – cu un record de 30 de puncte înscrise în meciul cu CSM Galați, din decembrie 2021.

Foto: Facebook / SCM OHMA Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *