Antonia se lansează în cinematografie. Ce planuri are iubita lui Alex Velea

Antonia se lansează în cinematografie. Ce planuri are iubita lui Alex Velea

Antonia se lansează în cinematografie. Ce planuri are iubita lui Alex Velea

Antonia merge mai departe în cariera artistică și, de această dată, iubita lui Alex Velea a acceptat invitația lui BRomania, regizorul Matei Dima, să facă parte din distribuția noii pelicule pe care se pregătește să o lanseze în 2023.

După succesul de casă pe care l-a avut cu producția „Teambuilding”, alături de Global Records, Dima propune publicului filmul ”Haita de acțiune”, care promite să fie o satiră polițistă văzută prin ochii unui polițist de etnie rromă în prima lui zi de muncă. Din distribuție fac parte Alex Bogdan, Anca Dinicu, Iancu Sterp, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, dar și Antonia, o prezența mai puțin obișnuită în producțiile cinematografice, scrie mediaflux.ro.

Antonia, o polițistă cu „nervi pe ea”

Criticii din domeniu vorbesc deja despre puternica lovitură de imagine pe care o dă BRomania prin prezența iubitei lui Alex Velea în cast-ul noii sale producții, în care frumoasa Antonia interpretează rolul lui Oli, o polițistă cu „nervi pe ea”, un personaj pus pe fapte mari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @haitadeactiune

BRomania a dat lovitura și cu „Teambuilding”

„Teambuilding” a devenit cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani. Românii au preferat comedia românească în detrimentul altor producții străine care rulează acum în cinematografe, producții care au avut bugete de zeci sau chiar sute de milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: Cutremur puternic în România

Comedia românească a avut încasări de peste 13.634.045 lei, din 30 septembrie și până pe 18 octombrie, și deține recordul pentru numărul de bilete vândute: 591.670, conform ProTv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *