ANM: Temperaturile medii, apropiate de cele normale în următoarele patru săptămâni

Vremea în weekend. Caniculă și furtuni în unele zone

ANM: Temperaturile medii, apropiate de cele normale în următoarele patru săptămâni.

Administrația Națională de Meteorologie anunţă, vineri, că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar că vor fi ploi în prima parte a lunii septembrie.

CITEȘTE ȘI: Un tren de călători a luat foc aproape de Oradea. 20 de persoane s-au autoevacuat

În săptămâna 04 – 11.09 valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de est a țării, dar și deficitar în regiunile vestice și nord-vestice.

În perioada 11 – 18.09 temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane și în cele estice.

Temperaturile medii vor fi, între 18 și 25 septembrie, în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

În săptămâna 25.09 – 02.10 mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *