Aniversare cu Baniciu și tramvaiul tras de cai

tramvai tras de cai

Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului şi Societatea de Transport Public Timişoara, organizează, în data de 8 iulie, Ziua Transportului Public Timişorean.

Anul acesta se aniversează 150 de ani de transport public local. În data de 8 iulie 1869, Timişoara a fost primul oraş de pe actualul teritoriu al României în care a circulat tramvaiul tras de cai. Cu această ocazie, în 8 iulie 2019, Primăria Municipiului Timişoara şi Societatea de Transport Public Timişoara vor organiza un eveniment care să marcheze cei 150 de ani de transport public local.

Astfel, în 8 iulie, cu începere de la ora 16, timişorenii sunt invitați la parada mijloacelor de transport în comun istorice din cadrul Muzeului „Corneliu Mikloşi”, vedetele paradei urmând să fie tramvaiul tras de cai și „Gemenele”. Alaiul mijloacelor de transport în comun va porni de la Podul Decebal şi se va încheia în Piaţa Libertăţii, iar după ora 18, pe scena din Piaţa Victoriei, Mircea Baniciu şi Nicole Cherry vor încânta publicul timişorean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Aniversare cu Baniciu și tramvaiul tras de cai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *