Angajaţii unui magazin din Timiş şi-au făcut un obicei din vânzarea produselor… expirate

produs expirat

Creşte numărul clienţilor care reclamă în ultimele săptămâni că pe rafturile magazinului Carrefour din Lugoj se află o mulţime de produse expirate.

Dupa ce in urma cu o saptamana un lugojean atragea atentia asupra faptului ca a cumparat iaurturi pentru copii expirate, o lugojeanca sustine ca ea a cumparat suc expirat, din gama Cappy. Lugojeanca spune ca si-a dat seama ca a cumparat produse expirate doar dupa ce le-a consumat.

Fara sa faca scandal, desi gustul sucului era unul ciudat, tanara a mers din nou la cumparaturi si a verificat raftul cu sucuri.

Femeia a avut parte de o surpriza si anume ca mai multe sortimente de suc erau expirate de luni bune. Lugojeanca a solicitat unui angajat sa retraga de la comercializare sucurile, insa peste alte cateva zile tanara a revenit si a observat ca sucurile erau tot acolo.

Asadar, lugojenii care ajung in magazinul Carrefour trebuie sa fie atenti la ce cumpara deoarece ar putea da banii si, ajungand acasa, ar putea sa constate ca alimentele cumparate sunt numai bune de aruncat la gunoi.

VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *