Angajații unei școli din Timișoara au avut parte de o primire deosebită din partea conducerii

Angajații unei școli din Timișoara au avut parte de o primire deosebită din partea conducerii

Angajații unei școli din Timișoara au avut parte de o primire deosebită din partea conducerii.

Pentru angajații din învățământ, clopoțelul a sunat pe 1 septembrie. După vacanța de vară, cu activități mai relaxate, în școli a început din nou forfota pentru ultimele pregătiri înainte de sosirea elevilor.

CITEȘTE ȘI: Modificări în circulația unor linii de transport din Timișoara, începând de luni

La Școala Gimnazială nr. 19 ”Avram Iancu” din Timișoara, profesorii, personalul didactic auxiliar și nedidactic au avut parte de o primire inedită. Pentru ședința de început de an școlar, conducerea unității de învățământ i-a întâmpinat într-o atmosferă plină de… lumină, la propriu și la figurat. Pe masa din cancelarie, angajații au descoperit cadouri simbolice, personalizate cu numele fiecăruia, menite să le aducă o rază de speranță într-un an ce se prefigurează a fi plin de provocări.

„Dragă…..,

Tu ești lumină! Tu ești energie pozitivă! Pentru că ai soarele în inimă, fie că este furtună sau senin. Tu, prin strălucirea ta, vei schimba în fiecare zi lumea unui copil care are nevoie de lumina și de căldura zâmbetului tău. Zâmbește! Iar în zilele grele, când lumina ta este puțin slăbită, privește în jur! Ai alături un colectiv minunat – familia ta de la școală – care te va ajuta să luminezi din nou!” – a fost mesajul directorului unității de învățământ, Camelia Circu, atașat zecilor de beculețe cu led pregătite pentru colectivul școlii.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *