Andrei Meșter, candidatul Alianței USR PLUS la Consiliul Local Timișoara: Trei propuneri pentru a îmbunătăți substanțial viața timișorenilor

Andrei Mester

Andrei Meșter, candidatul Alianței USR PLUS la Consiliul Local Timișoara, are 34 de ani și dorește să-și pună experiența în slujba cetățenilor. Este de profesie economist, dar profesează de mai mulți ani ca manager de programe informatice la una din companiile care este lider mondial în acest domeniu.

În 2004 a obținut o bursă de studii în Statele Unite ale Americii și în 2008 obține diploma de licență în Finanțe de la Minnesota State University Moorhead, universitate acreditată de AASCB (acreditare pe care doar 5% din toate școlile de business o au în lume).

Formarea profesională și-o clădește lucrând în sectorul bancar, automotive și în prezent în sectorul IT. Coordonarea de echipe și proiecte în aceste industrii de top împreună cu educația la una din universitățile apreciate la nivel global, îl face un om care înțelege mediul economic și social.

După ce va câștiga votul vostru în CL Timișoara, prioritățile lui vor fi următoarele:

Transparența și finalitatea proiectului de modernizare și închidere a inelului 4 din oraș prin: lățirea la 4 benzi a străzii Bogdăneștilor, finalizarea pasajului peste CFR, construcția unui drum prin pasajul Solventul, podul peste Bega și lățirea la 4 benzi a capătului străzii Dâmbovița.

 Modernizarea reală a website-ului Primăriei Timișoara prin transformarea lui în website-ul orașului, acțiune ce implică coordonarea tuturor serviciilor conexe de care cetățenii au nevoie, deși unele pot proveni de la companii private sau ONG-uri.

 Crearea și promovarea către cetățeni a conceptului de Hartă în Timp Real, care poate fi adaptată la diferite servicii publice sau private. Cele mai importante de menționat sunt harta curățeniei în timp real, harta deszăpezirii în timp real și harta șantierelor în timp real.

 Andrei Meșter este convins că toate acestea vor îmbunătăți substanțial viața cetățenilor Timișoarei prin implicarea lor într-o viată socială activă similară cu cea din țările din vestul Europei.

 

Realizat de SC TIMPRESS SA, la comanda Partidului Unitate, Libertate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS). Cod unic de identificare: 21200391.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Andrei Meșter, candidatul Alianței USR PLUS la Consiliul Local Timișoara: Trei propuneri pentru a îmbunătăți substanțial viața timișorenilor

  1. Stima pt.noua clasă politică.Eu am votat si voi vota alianța USR-PLUS, dar o mică critica în legătură cu mentalitatea greșită a unor membrii USR ,anti biserică și anti-religie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *