Andreea Bălan a postat prima imagine cu fetița ei, pe care o ține strâns în brațe! Mesajul artistei de pe patul de spital

andreea balan 3

Andreea Bălan a postat, miercuri seara, prima imagine cu fetița ei nou născută și primul mesaj despre starea ei de sănătate.

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria în brațe, după 2 zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!

Și multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viața! Ceea ce mi s-a întâmplat mie, se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri, iar medicii de aici au fost prompți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să traiesc”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Facebook.

Andreea Bălan a petrecut mai bine de 24 de ore la Terapie intensivă, la clinica privată la care a născut, după ce a făcut un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană.

Nimeni nu a putut-o vizita, până acum. Singurele informații privind starea sa de sănătate au venit din comunicatele date de soțul său, George Burcea. Tatăl artistei, Săndel Bălan, a fost la rându-i extrem de îngrijorat.

Mai ales că ore bune nu a știut nimic despre fiica sa. Însă Andreea Bălan l-a sunat azi și i-a cerut să nu mai dea detalii despre starea ei de sănătate.

”Andreea m-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea și, mai ales despre problemele ei medicale. Ea citește tot ce s-a scris.

Și au fost multe lucruri care-i fac rău. Și nu are voie să fie agitată”, a mărturisit Săndel Bălan pentru Libertatea!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *