Anchetă după ce medicul Virgil Păunescu şi-a administrat un “vaccin” neomologat pentru COVID-19

Proiect important în care este implicat Spitalul Județean din Timișoara

Anchetă internă la Spitalul Județean Timisoara după ce șeful institului Oncogen, profesorul doctor Virgil Păunescu a anunțat că și-a administrat vaccin anticoronavirus neomologat.

Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, la Digi24: Domnul profesor doctor Virgil Păunescu a declarat azi pe un cont social media că și-a administrat un așa-zis vaccin împotriva coronavirusului în luna aprilie. Din nefericire, spitalul județean, din a cărui structură face parte centrul oncogenic, este un compartiment al spitalului, nu am fost informat, nici oficial, nici neoficial despre acest proiect de cercetare și despre această intenție a domnului profesor.

Sigur, cu toții ne-am dori ca în România să existe uun vaccin, însă ceea ce vreau eu să subliniez este că nu se poate pune problema în acest moment de existența unui asemenea vaccin. Și aș vrea să fac apel la cetățeni să facă diferența între ceea ce comunica domnul profesor și ceea ce înseamnă cu adevărat un vaccin.

Noi credem în capacitatea intelectuală a dânsului, însă vom demara o anchetă internă pentru a verifica în ce condiții s-a făcut această cercetare, dacă s-a injectat sau nu domnul profesor, pentru că acum avem doar declarația dânsului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Anchetă după ce medicul Virgil Păunescu şi-a administrat un “vaccin” neomologat pentru COVID-19

  1. Mă mir că articolul ăsta nu e semnat de dl. Florescu, mare admirator al personajului. Renașterea, nu înțeleg de ce nu vreți să rămîneți o publicație serioasă și puneți botul la toate vrăjelile și aiurelile debitate de oricine ! Problemele sînt două și simple : 1. Vaccinul pe care și l-a administrat domnul profesor Gălușcan există de mult și se găsește în toate farmaciile, se numește Bixtonim dar nu vă sfătuiesc să abordați cu el lupta împotriva Coronavirusului. 2. Avînd în vedere faptul că domnul Pătrășcu este omul lui Gălușcan, care prin diverse manevre murdare, caracteristice etniei din care face parte, a reușit să-l propulseze pe postul de la Spitalul județean, post la care nici competențele, nici pregătirea, nu îi permiteau să viseze, nu știu ce ar putea aștepta cineva de la o așa zisă anchetă în acest caz. Cel mult se va termina cu felicitări adresate inculpatului pentru măreața realizare pe care, din păcate, contemporanii dumnealui, cu excepția domnului Florescu, nu au fost pregătiți să o aprecieze, la fel ca și în cazul vaccinului împotriva alergie la ambrozie sau a celui împotriva cancerului ! Sper că, fiind duminică, are zi liberă și apriga cenzură de la Renașterea și postarea mea ajunge și rezistă măcar o oră pe site !

Lasă un răspuns