Analiză finală la Pro România

pro romania 11 iulie

Formaţiunea condusă de Victor Ponta nu a luat încă o decizie privind candidatul la alegerile prezidenţiale. Prezentă la Timişoara, Ioana Petrescu, fost ministru al finanţelor, a ţinut să infirme zvonurile potrivit cărora Pro România ar fi bătut palma cu alt partid, al cărui candidat să fie sprijinit de oamenii lui Ponta.

„La ora aceasta se analizează mai multe opţiuni, dar, personal, mi-aş dori ca Pro România să aibă un candidat propriu, o persoană fără probleme penale sau de moralitate, aşa cum a fost mesajul electoratului în 26 mai”.

Aceeaşi părere o are şi Nicolae Birău, coordonator al filialei timişene: „Avem nevoie de un candidat care să fie membru de partid, cineva care să strângă în jurul lui partidul”.

Decizia finală se va lua la începutul lunii septembrie. După alegerile prezidenţiale, vor începe discuţiile pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale, nefiind luate decizii nici în privinţa candidaţilor care vor intra în bătălia electorală de anul viitor. Cert este că, aşa cum a declarat Nicolae Birău, persoanele care au avut rezultate bune la alegerile din 26 mai se vor regăsi în structurile de conducere ale Pro România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *