Amenzi pentru o înmormântare la Chișoda. Participanții au transmis imaginile pe rețelele de socializare

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara  s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unor imagini postate pe o rețea de socializare, din care reieșea că în interiorul cimitirului din localitatea Chișoda, se desfășoară o slujbă religioasă de înmormântare la care participa un numar mare de persoane.

CITEȘTE ȘI: Vaccinarea în cabinetele medicilor de familie, proiectul pilot de la Timișoara, nu are succes. Doar zece persoane vaccinate, în prima zi a campaniei

Deplasându-se la fața locului au constatat că evenimentul religios se încheiase, însă, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat organizatorul evenimentului, și l-au sancționat cu amendă în valoare de 10.000 de lei conform Legii nr. 55/2020.

De asemenea, polițiștii au reusit identificarea a 12 participanți la eveniment, care au fost sancționați cu amendă in valoare de 500 de lei fiecare.

Totodata, s-a intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de „zadarnicirea combaterii bolilor”, urmând ca în in cursul cercetarilor să fie identificate toate persoanele care au participat la acest eveniment.

0 Comments

No Comment.