Amenzi pentru o înmormântare la Chișoda. Participanții au transmis imaginile pe rețelele de socializare

inmormantare 1

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara  s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unor imagini postate pe o rețea de socializare, din care reieșea că în interiorul cimitirului din localitatea Chișoda, se desfășoară o slujbă religioasă de înmormântare la care participa un numar mare de persoane.

CITEȘTE ȘI: Vaccinarea în cabinetele medicilor de familie, proiectul pilot de la Timișoara, nu are succes. Doar zece persoane vaccinate, în prima zi a campaniei

Deplasându-se la fața locului au constatat că evenimentul religios se încheiase, însă, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat organizatorul evenimentului, și l-au sancționat cu amendă în valoare de 10.000 de lei conform Legii nr. 55/2020.

De asemenea, polițiștii au reusit identificarea a 12 participanți la eveniment, care au fost sancționați cu amendă in valoare de 500 de lei fiecare.

Totodata, s-a intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de „zadarnicirea combaterii bolilor”, urmând ca în in cursul cercetarilor să fie identificate toate persoanele care au participat la acest eveniment.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *