Amenzi în valoare totală de aproape 14.000 de lei, date în doar șase ore de controale, în Timișoara

Şofer reţinut la Timişoara, după ce a provocat un accident şi a fugit. Nu are nici permis

Poliţişti de ordine publică, investigații criminale, sisteme de securitate, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

CITEȘTE ȘI: Carantină într-o comună din judeţul Timiş! Restricţii dure

În acest context, au fost legitimate 77 de persoane, verificate 25 de societăți comerciale și controlate 17 autoturisme.

Polițiștii au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.600 de lei, dintre care 17 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 5.100 lei.

De asemenea, au fost aplicate 13 sancţiuni la Legea 55/2020, pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile închise, în valoare de 5.500 de lei. Totodată, s-a intervenit la 22 de apeluri 112.

“Polițiștii vor acționa în continuare în vederea prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus şi asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns