Amenzi de peste 600.000 de lei după controalele de la benzinării

Isteria a trecut, dar prețurile au rămas mari. Când s-ar putea ieftini benzina la 7,5 lei pe litru

Inspectorii de muncă au aplicat 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei, în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naţionale de control la benzinării, anunță Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, potrivit news.ro.

„874 de controale au fost efectuate de inspectorii de muncă în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naţionale de control la staţiile de carburanţi. Au fost acordate 634 de sancţiuni, dintre care 489 de avertismente şi 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei. Verificările continuă şi astăzi!”, a anunțat secretarul de stat din MMSS, duminică pe Facebook.

ANAF, ANPC şi Consiliul Concurenţei au început să facă, joi, mai multe controale la companiile petroliere care funcţionează în România, după ce benzinăriile din toată ţara au fost asaltate miercuri după-amiaza de şoferi, de teama creşterii preţurilor la carburanţi.

Astfel, şi Inspecţia Muncii a început o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă.

CITEȘTE ȘI: Un timișean în fruntea unei organizații sindicale naționale

„Ca urmare a situaţiei înregistrate în unele benzinării, Inspecţia Muncii din subordinea Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale a demarat astăzi o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă”, a scris Marius Budăi pe Facebook, conform stiripesurse.ro.

Imagine cu titlu ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *