Amenințări și înjurături la vama Nădlac 2. Românii au așteptat și două ore pentru a ieși din țară: „Dacă-ţi dau un capac nu te mai scoli de aici”

Nădlac 2

A fost aglomeraţie pe sensul de ieşire din ţară în vama Nădlac 2. Românii care au petrecut acasă minivacanţa de Paştele catolic, au stat în această dimineaţă şi două ore în vamă. Spre disperarea şoferilor care aveau de parcurs sute de km până la destinaţie.

„Băi cine te crezi tu? Dacă-ţi dau un capac nu te mai scoli de aici. Eşti smecher, te bagi la tupeu”. Aceasta era atmosfera în vama Nădlac 2, astăzi, la orele prânzului. O mare de maşini şi oameni supăraţi de calvarul care se repetă în fiecare an la întoarecerea la muncă.

Aceasta era atmosfera în vama Nădlac 2, astăzi, la orele prânzului. O mare de maşini şi oameni supăraţi de calvarul care se repetă în fiecare an la întoarecerea la muncă.

„E incompetenţă, cât durează să dai actele, verifică, verifică maşina, mai mult de 2 minute la o maşină nu are cum să dureze.”

CITEȘTE ȘI: Incendiul de la fosta fabrică de țigări de la Săcălaz. Anunțul prefectului privind nivelul de radiații

„Mi se pare foarte aiurea din moment ce suntem o ţară în UE şi numai la noi se întâmplă treaba asta. Că în alte locuri nu ai probleme de genul şi după aia ne mirăm că de ce e vorbită România în halul ăsta” spun șoferii.

„Dacă nu era Paştele catolic era altceva, se ivea o lucrare, se supărau ungurii şi tot aşa noi ne chinuim, nu ne reprezintă nimeni, nu ne informează nimeni, suntem supăraţi pe autorităţile române”, au mai spus oamenii care așteptau la coadă.

Ca sa fluidizeze traficul, poliţiştii de frontieră au suplimentat personalul şi se lucrează pe 8 artere de ieşire din ţară.

„A fost suplimentat personalul poliţiei de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere”, a precizat, pentru Antena 3, Andrei Dincă, purtător de cuvânt Poliţia de frontieră Arad

La plecare majoritatea românilor şi-a umplut portbagajul cu bunătăţile de acasă.
„Nu găsiţi aşa ceva în Germania (n.r. cârnați). Nu, nici vorbă, nu ai cum să găseşti aşa ceva”.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor, vămile din vestul ţării se aglomerează, iar traficul creşte de cel puţin trei ori faţă de o zi obişnuită, conform antena3.ro.

Sursa foto: Antena 3


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Amenințări și înjurături la vama Nădlac 2. Românii au așteptat și două ore pentru a ieși din țară: „Dacă-ţi dau un capac nu te mai scoli de aici”

  1. Două ore de așteptare e parfum . Să fi așteptat, cum așteaptă camioanele între 6 și 9 ore , din cauza celor de la cântar , să vedeți acolo timpi de cântărire, dar pe ministru nu-l interesează , se așteaptă pe autostradă kilometri, vin mașinile mici intră sub camioane și mor oameni … și joi seara a intrat un microbuz sub un tir , șoferul a murit pe loc și au ars ambele … degeaba mor oameni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *