Ameninţare cu bombă la o nuntă din Banat. Specialiştii au verificat până şi darurile voluminoase şi cazanele cu supă şi sarmale

Cea mai importantă zi a unor tineri, cea a nunţii, putea să aibă un deznodământ aparte, după ce s-a dat alarma că în căminul cultural unde se ţinea petrecerea s-ar afla o bombă.

Un telefon anonim anunţa aseară în jurul orei 22, ca la miezul nopţii, la căminul cultural din Rusca Teregova, va avea loc un atentat cu bombă. Ba mai mult, cel ce a făcut anunțul se pare că știa foarte bine locul deoarece a dat indicii sigure privind amplasarea meselor nuntașilor și a nașilor alături de miri.

Forţele speciale au intrat în alertă, dar oamenii au lucrat cu calm și cu maximă discreţie pentru a nu crea panică în rândul celor peste 300 de nuntași prezenți la petrecere. Polițiștii și specialiștii în astfel de probleme, au profitat de faptul că aproape toată lumea se mutase cu cheful afară, în fața căminului unde avea loc jocul.

Așa că, au fost făcute verificări și au fost controlate cu maximă discreție scena, toate încăperile și anexele. Ba s-a mers până acolo încât au fost controlate și pachetele mai voluminoase sau cămările de alimente și băutură. Alți polițiști au verificat chiar și în cazanele cu supa şi sarmale sau sub mese.

În final, tot cu maximă discreție, pirotehniștii s-au retras pe unde au venit fără să creeze prea multă vâlvă. Pentru sătenii care au observat că în spatele căminului este cam multă agitație, varianta oficială a fost că s-au făcut niște verificări la instalația electrică.

VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
corina 5 septembrie 2016
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]