Amendă de 10.000 de lei pentru un cetăţean prins în timp ce arunca gunoaie pe domeniul public

Amendă de 10.000 de lei pentru un cetăţean care a aruncat gunoaie pe domeniul public

Amendă de 10.000 de lei pentru un cetăţean care a aruncat gunoaie pe domeniul public

Ca urmare a sesizărilor de la cetățeni și a constatărilor din teren, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au inițiat și desfășurat, în ultimele două zile, o acțiune cu polițiștii locali din comuna periurbană Dumbrăvița.

Acțiunea a avut drept scop identificarea rampelor clandestine de deșeuri de pe terenurile aflate de-a lungul centurii Timișoarei, care aparțin de cele două localități, dar și a persoanelor care abandonează resturi menajere și de materiale din construcții.

„Chiar în timpul patrulărilor, polițiștii locali au observat un bărbat care a abandonat dintr-o autoutilitară mai multe deșeuri. Acesta a declarat că lucrează în zonă și, în drum spre casă, a ales să scape de resturile din autovehiocul abandonându-le pe câmp.

CITEŞTE ŞI: E plin de șoferi care ne testează reflexele. Ce faci când îți apare în față o mașină ieșind pe contrasens din sensul giratoriu? Video

Cel în cauză a fost sancționat de polițiștii locali timișoreni cu 10.000 lei, conform OUG 92/2021, fiind totodată somat să strângă deșeurile abandonate și să le predea unui operator autorizat. Rampele clandestine de deșeuri identificate pe raza Timișoarei vor fi salubrizate de societatea de salubrizare Retim, la propunerea Poliției Locale”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *