Altex a anunțat că nu își mai vinde produsele pe platforma eMAG

Retailerul Altex România a anunţat, luni, că iese de pe platforma eMAG după o prezenţă de mai bine de un an şi jumătate pe marketplace, din cauza creşterii comisioanelor.

”După o prezenţă de mai bine de un an şi jumătate pe Marketplace, Altex a decis să parasească platforma, motivul acestei decizii fiind creşterea semnificativă a comisioanelor practicate de eMAG, aspect ce ar conduce la imposibilitatea Altex de a-şi ţine promisiunea către clienţi, respectiv, aceea de a oferi cel mai mic preţ din România la toate produsele”, se arată în comunicat.

Retailerul a subliniat că decizia a fost luată în contextul în care ”şi-a ţinut mereu promisiunea de a contribui la îmbunătăţirea vieţii clienţilor, oferind acces la tehnologie relevantă prin varietatea produselor disponibile la cel mai mic preţ din România, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenţei”.

Director E-commerce Altex România, Florin David, a spus că avansul comisioanelor face imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preţ din România.

Începand cu 19 august, clienţii vor putea achiziţiona în continuare produsele dorite în oricare dintre cele 120 de magazine Altex şi Media Galaxy şi online pe platformele proprii.

Sursa: stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Altex a anunțat că nu își mai vinde produsele pe platforma eMAG

  1. Este o dezinformare a Altex – reclama de „cel mai mic pret din Romania” si „primesti de 2 ori diferenta” se refera exclusiv la magazinele fizice, nu la platformele online. Asadar nu au nici o legatura cu eMag Marketplace.

Lasă un răspuns