Alina Gorghiu, mesaj clar! Susținere timișeană pentru șefia PNL

Alina Gorghiu, mesaj clar! Susținere timișeană pentru șefia PNL

Premierul Florin Cîțu pare să se bucure de un sprijin puternic din partea liberalilor timișeni. Senatoarea Alina Gorghiu a transmis un mesaj clar, în contextul luptei pentru șefia partidului:

”Florin Cîțu a rezolvat ce nu a făcut PSD în atâția ani de guvernare: a crescut veniturile românilor în perioadă de criză. Unul dintre multele motive pentru care trebuie să fie președintele PNL. Strategia pe care Florin Cîțu a aplicat-o ca ministru de Finanțe se dovedește că a fost bună.

Datele INS sunt clare: în 2020, an de criză, veniturile totale medii lunare ale unei familii, în creștere cu 8,9 la sută față de anul precedent. La nivel individual, creșterea a fost de 9,6 la sută.

În prezent, Florin Cîțu confirmă și ca premier. Prin dezvoltare bazată pe investiții și reforme și fără majorări de taxe și impozite, așa cum a promis, România va avea asigurată creșterea economică, de care e atât de mare nevoie”.

Foto: Gândul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alina Gorghiu, mesaj clar! Susținere timișeană pentru șefia PNL

  1. Parvenita asta politic, spera și ea la vreun post de Ministru ori ceva contracte grase de la Guvern. S-a îmbogățit din politică, nicidecum din profesia de jurist cu studii la FF la facultate neacreditata

Lasă un răspuns