Alina Gorghiu, invitată să candideze pentru PNL Timiş

robu si gorghiu

După ce s-au izbit de refuzul lui Dacian Cioloş de a candida pentru un loc de senator pe listele PNL Timiş, liberalii au venit cu o altă propunere-şoc: Alina Gorghiu, preşedinte naţional, cap de listă la Senat în Timiş!

Anunţul a fost făcut de Nicolae Robu, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean care a avut loc joi seară. Totuşi, cum şansele ca Alina Gorghiu să accepte oferta lui Robu sunt destul de mici, a fost activat şi planul b. Conform acestuia, dacă preşedinta PNL spune „pas”, la fel ca Cioloş, primul loc pe lista de la Senat ar urma să fie ocupat de Balint Petrescu sau de Ioan Sas, decizia urmând a se lua săptămâna viitoare.

O altă mutare interesantă făcută joi este cea care consfinţeşte împăcarea definitivă dintre primarul Nicolae Robu şi deputatul Alin Popoviciu: cel din urmă a fost desemnat noul secretar general al PNL Timiş, propunerea fiind făcută chiar de Robu. Mai mult, primarul a spus că, dacă PNL ajunge la guvernare, Popoviciu ar fi potrivit ca ministru al dezvoltării! Cert e că, deocamdată, deputatul e scos total din listele pentru parlament…

În fine, tot la propunerea lui Nicolae Robu, a fost desemnat şi secretarul general-adjunct, în persoana lui Robert Kristoff. Astfel, Popoviciu îl înlocuieşte pe Dănuţ Groza, în timp ce Kristoff îi succede lui Marian Vasile. O parte dintre primarii rebeli au revenit, se pare, la sentimente mai bune, fiind prezenţi 13 edili la şedinţă, din totalul celor 38 de primari liberali.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Alina Gorghiu, invitată să candideze pentru PNL Timiş

  1. Da, la varsta lui Robert K are experienta „vasta” de cat si-a tocit deja coatele pe bancile administratiei locale, in timp ce altii care au niste zeci de ani in primarie nu sunt nici sefi birou! Vorba aceea: cine va recomanda? Raspuns: un frate mai mare!

  2. Astia nu sunt in stare sa gaseasca un candidat pt.senat in filiala? Sunt normali? Sa-l puna pe Cap de Lemn, oricum e vanator de functii omul. Vai si amar!

  3. Robu, e un oportunist penibil, care vazand ca nu e prea dorit la popor, incearca sa intre forever in gratiile sefei PNL ptr a-si asigura sustinerea partidului.
    E gretos omul. Romania e captiva acestor nulitati, niste lipitori, capuse de care nu mai putem scapa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *