Alin Nica: Voi vota din nou pentru ridicarea carantinei care vizează Timișoara și comunele periurbane. Ceilalţi responsabili din administrație să își folosească creierul, nu „mușchii”

alin nica 12

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a postat pe Facebook următorul mesaj cu referire la şedinţa de astăzi în care se va vota menţinerea sau ridicarea carantinei în Timişoara şi comunele periurbane:

„La ședința CJSU voi vota din nou pentru ridicarea carantinei care vizează Timișoara și comunele periurbane. Sper ca măcar acum, după toate explicațiile date și semnalele de alarmă pe care le-am tras, să reușim să luăm împreună o decizie corectă și să oprim prelungirea inutilă a măsurilor restrictive ineficiente.

Județul Timiș are cele mai multe persoane vaccinate din țară. Asta în condițiile în care am fost de fiecare dată printre ultimii la alocările de vaccinuri la nivel national. Nu pot să nu mă întreb de ce suntem terorizați cu masuri restrictive în loc să aplicăm împreună măsuri eficiente de a lupta cu pandemia.

Așa cum am spus de fiecare dată, sunt foarte conștient și preocupat de pericolul reprezentat de pandemia Covid-19. Nicio clipă nu am propus și nu am susținut măsuri care să dăuneze oamenilor. Eu am cerut un singur lucru: ca responsabilii din administrație să își folosească creierul, nu <<mușchii>>. Pentru unii poate e greu, dar zic că ar trebui să facă acest efort”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns