Alin Nica: Țeapă de la Fritz pentru Dumbrăvița! Primăria Timișoara continuă să blocheze lucrările pe DJ 691

Alin Nica: Țeapă de la Fritz pentru Dumbrăvița! Primăria Timișoara continuă să blocheze lucrările pe DJ 691

Alin Nica: Țeapă de la Fritz pentru Dumbrăvița! Primăria Timișoara continuă să blocheze lucrările pe DJ 691

Primăria Timișoara continuă să obstrucționeze lucrările pe DJ 691, susține președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Deși reprezentanții primăriei au semnat predarea stâlpilor, refuză să întrerupă curentul.

Printr-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, sub titlul ”Țeapă de la Fritz pentru Dumbrăvița!”, Nica explică situația actuală.

”Am vrut să am încredere în Dominic Fritz atunci când a trimis echipa Primăriei Timișoara să predea stâlpii STPT ca să putem lucra pe DJ691, tronsonul Dumbrăvița.

Mi-a fost greu să cred Dominic Fritz își depășește orgoliul de politician și acceptă lucrarea Consiliului Județean Timiș pe „teritoriul USR” al primarului Bugarin, dar m-am gândit că totuși îi pasă de comunitate, de oamenii care pierd zeci de minute în traficul infernal din Dumbrăvița.

CITEȘTE ȘI: Sezonul estival la Plaja Ghioroc se încheie cu un concert Haddaway

Din păcate, în schimbul încrederii, partenerul nostru de proiect, Primăria Timișoara, ne oferă o țeapă. Nouă, constructorului Strabag, ADR-ului, cetățenilor care circulă pe DJ691.

Deși oficial, de frica presei, Primăria a semnat predarea stâlpilor, în realitate, refuză, de aproape o lună de zile, să îi scoată de sub tensiune. Adică, practic, obstrucționează lucrările de pe șantier.

În această seară ar fi trebuit întrerupt curentul, dar s-a amânat din nou. Dacă, în cel mai scurt timp, primarul Fritz și echipa Primăriei Timișoara nu încetează acest joc sinistru și rău intenționat al amânărilor, Consiliul Județean Timiș va face uz de toate căile legale, să recupereze, de la Primăria Timișoara, prejudiciul creat și finanțarea europeană care se va pierde pe zi”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alin Nica: Țeapă de la Fritz pentru Dumbrăvița! Primăria Timișoara continuă să blocheze lucrările pe DJ 691

  1. Ticalos si el si toti aia de linga el…de fapt toata gasca care a facut un partid si a luat mintile fraierilor….aviz celor care inca cred in minciunile lor.
    Pt asa ceva, intr o tara normala ar iesi rapid cu catuse ,directia Popa Sapca,toata gasca usr-ista !
    Alo, procuratura face ceva ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *