Alin Nica îl dă în judecată pe deputatul AUR Ciprian Titi Stoica. ”E un terorism  politic. Să vină cu dovezi în instanță”

alin nica 18

Alin Nica îl dă în judecată pe deputatul AUR Ciprian Titi Stoica. ”E un terorism  politic. Să vină cu dovezi în instanță”.

Alin Nica, președintele PNL Timiș, este convins că a devenit ținta unei campanii menită să ducă la compromiterea sa.

Aceasta ar fi făcută după un plan bine elaborat, în care s-au investit mari sume de bani dar și de resurse umane care să-l urmărească și să-l denigreze în mod constant.

CITEȘTE ȘI: Modificări importante în traficul din Timişoara!

După episodul din Dubai, despre care Nica a spus că s-au sucit mințile cuiva pe bani grei ca să se aibă acces la telefon, a urmat un atac venit din partea deputatului AUR Ciprian Titi Stoica.

Acesta a postat un filmuleț în care-l acuză pe liderul CJT de fapte penale săvârșite în vremea când era primar la Dudeștii Noi. Mai exact, Stoica susține că Nica ar fi făcut unele schimburi de terenuri dezavantajoase pentru comună, acestea valorând în prezent circa trei milioane de dolari.  Nica a explicat că era vorba de niște bălți care aveau nevoie de desecare, întrucât ajunseseră să inunde curțile oamenilor. Cum primăria nu avea resurse pentru desecare, soluția a venit din partea mediului privat, care a achiziționat bălțile și s-a ocupat de desecare.

Pentru a argumenta legalitatea celor petrecute la vremea respectivă, liderul CJT a declarat că au fost efectuate verificări din partea a trei instituții de control, care au stabilit că totul a fost în regulă.

”Este o acțiune strict populistă a deputatul Stoica, care dorește să amplifice tensiunea existentă în societate și să destabilizeze lucrurile. Asistăm la un terorism politic practicat de cei de la AUR în toate instituțiile. Îl voi da în judecată pe Ciprian Titi Stoica. Să probeze în instanță ce dovezi are pentru acuzațiile aduse”, a declarat Alin  Nica.

Președintele CJT spune că auzise că ar urma să fie ținta unor atacuri, dar nu își imagina că se va ajunge la un asemenea nivel, în care să fie angrenate firme de detectivi să-l urmărească,  cu acțiuni de filaj  și sume mari alocate: ”Bag de seamă că disperarea e atât de mare că PNL va câștiga alegerile de la Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, încât s-a ajuns la asemenea chestiuni extreme”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *