Alfred Simonis: ”Oamenii de afaceri se tem că vor suferi pentru că nu au cotizat în campania lui Dominic Fritz”

Alfred Simonis: ”Dominic Fritz şi viceprimarul Lațcău s-au jucat cu termoficarea Timişoarei până au stricat-o de tot”

Alfred Simonis, liderul de grup al deputaților PSD, apreciază că primarul Dominic Fritz a dat dovadă de răzbunare și ranchiună, în cazul închiderii berăriei deținute de omul de afaceri Dan Dinu, pe care l-a șicanat tot timpul.

Caz de manual: unde nu este minte, este ranchiună şi răzbunare! Primarul USR Dominic Fritz a semnat ordinul de închidere a Berăriei 700, aparținând omului de afaceri Dan Dinu, după ce Poliția Locală a efectuat controale repetate şi a aplicat amenzi, contestate toate în instanță.

Dan Dinu afirmă public că Dominic Fritz i-ar fi solicitat o sponsorizare în campania electorală, el a refuzat şi că totul miroase a răzbunare personală. Localul plăteşte lunar primăriei o chirie de 10 000 de euro. Tot mai mulți oameni de afaceri din oraş se întreabă dacă şi când le va veni şi lor rândul să fie vizitați şi amendați de Poliția Locală pentru că nu au cotizat în campania USR şi a lui Dominic Fritz!

Din păcate, șeful interimar al Poliției Locale, Dumitru Domăşneanu, execută orbeşte ordinele politice ale primarului, aducând tot mai mult cu milițienii din vechiul regim!

Oamenii de afaceri din Timișoara, care şi aşa traversează o perioadă economică foarte grea, nu au un partener, ci un adversar în primarul oraşului: plătesc cele mai mari taxe şi impozite locale; obțin foarte greu documentațiile legale în primărie; sunt amendați, iar afacerile lor sunt închise dacă îndrăznesc să critice administrația neo-marxistă sau ciomagul acesteia, Poliția Locală Timişoara!, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Alfred Simonis: ”Oamenii de afaceri se tem că vor suferi pentru că nu au cotizat în campania lui Dominic Fritz”

  1. Nu sant un sustinator al PSD ului si nici a PSD istilor dar aici Simonis are un pic de dreptate cu cateva mici complectari.”Oamenii de afaceri din Timișoara nu au un partener, ci un adversar în primarul orașului”nu numai ei ci si locuitori orasului au un adversar in actuala conducere a primariei,orasul a ajuns o halda de gunoi unde te uiti numai si numai mizerie,strazi nematurate de un an de zile,pubele arhipline,cosuri de gunoi stradale unde mai exista idem pline pina la refuz,lucrari incepute nefinalizate tot orasul numai TRANSEE,proiecte incepute pentru care sau platit bani grei din bugetul orasului suspendate sau anulate.Dar in schimb strategi peste strategi,angajari peste angajari de tot felul de specialisti bine inteles din USR,audite cat incape,taxe de parcari si inventarea de tot felul de taxe noi si marirea taxelor existente Dar problemele secundare ale Timisorenilor caldura in locuinte,scoli,spitale nu au avut timp sa se ORGANIZEZE sau nu au finalizat strategia poate pina la primavara rezolva al de sus strategia de incalzie.Traiasca glorioasa conducere USR ista.Dar repet nu FRITZ a castigat alegerile Robu le a pierdut nimeni nu credea ca exista ceva mai rau.DAR SE POATE

Lasă un răspuns