Alexandru Rafila, despre legea vaccinării care ar obliga românii să se imunizeze: ‘Este o eroare majoră’

Rafila, despre nunți și botezuri: Trecem la responsabilitatea nelegiferată / Izolarea persoanelor diagnosticate cu Covid rămâne necesară

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, a vorbit, după dezbaterea din parlament a moțiunii simple împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, despre legea vaccinării, care se discută intens zilele acestea în spațiul public și care ar obliga pe toată lumea să se vaccineze, conform stiripesurse.ro.

„În spitalele în care se utilizează mult oxigen, nu s-a făcut absolut nimic. Am rămas neplăcut surprins de lipsa de asumare. Gândiți-vă că această moțiune a fost depusă acum o săptămână. Și ce s-a întâmplat, nu s-a luat nici o măsură.

Eu cred că, în privința românului mort, a fost un transfer greoi. După Colectiv au fost altfel de situații și speram să fi o procedură rapidă în astfel de situații.

Despre această lege a vaccinării, este o lege care este de 3 ani în parlament și a fost dezbătută. Nu este vorba despre o lege a vaccinării obligatorii. Este o eroare majoră. Această lege va introduce ce l mult obligativitatea informării pentru persoanele care nu doresc să-și vaccineze copiii.

Într-un context sensibil, trebuie verificat și să evităm astfel de situații”, a spus medicul Rafila.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alexandru Rafila, despre legea vaccinării care ar obliga românii să se imunizeze: ‘Este o eroare majoră’

Lasă un răspuns