Alex Faur a fost înmormântat la Cimitirul Bellu

Alex Faur a fost înmormântat sâmbătă, 4 mai 2019, la Cimitirul Bellu din București. Vedete, apropiați și foști colegi de școală au venit să-i aducă un ultim omagiu. Printre cei prezenți s-au numărat celebrul creator libanez Elie Saab și fiii săi, Leta Ilie, fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie, Mihaela Moise, fostul fotbalist Vlad Munteanu, Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de fotbal. De asemenea, la înmormântare au fost prezenți creatorul de modă Cătălin Boteazu și Dani Olăroiu, fiul antrenorului Cosmin Olăroiu. Cel mai excentric tânăr milionar își doarme somnul de veci lângă mama sa, care a murit în teribilul accident din Muntenegru, petrecut în 2013.

Citeşte şi: Cine este Alex Faur, milionarul mort joi, la 40 de ani. Cum a ajuns de la şef de raion să ducă o viaţă de nabab

 

Membrii familiei Faur le-au cerut și angajaților de la Cimitirul Bellu ca paza capelei să fie suplimentată, iar cei responsabili de acest lucru să fie mult mai vigilenți cu privire la persoanele care vor să pătrundă în incinta cimitirului.

Alex Faur a murit la vârsta de 40 de ani. Acesta era bolnav, în urmă cu o săptămână fiind internat în stare critică la un spital din Capitală. Potrivit unor surse, milionarul ar fi suferit de leucemie, în timp ce altele spun că bărbatul ar fi contactat salmonella, iar pe fondul unor infecţii ce nu au fost tratate la timp a suferit grave complicaţii.

libertatea.ro

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.