Aleșii timișoreni decid cum vor finanța sportul local

Primaria Timisoara

Consilierii locali timișoreni au fost convocați astăzi, în graba mare, la o ședință extraordinară, în cadrul căreia au de discutat, ca de obicei, probleme urgente.

De această dată, miza o constituie finanțarea structurilor sportive la care Primăria Timișoara este asociată, echipele riscând să ajungă la dificultăți serioase cu banii.

După cum se știe, în primăvară au apărut unele modificări la Legea sportului, care ar fi trebuit să vină în sprijinul autorităților locale implicate în existența cluburilor sportive.

Din păcate, guvernanții au uitat să elaboreze și normele metodologice de aplicare a legii, astfel că primăriile și consiliile județene au fost lăsate să se descurce așa cum cred de cuviință. La toată această harababură se adaugă și câteva rapoarte defavorabile ale Curții de Conturi cu privire la finanțarea sportului timișorean.

Consilierilor locali li se propun astăzi completări la contractele-cadru încheiate între municipiul Timișoara și structurile sportive la care este asociat (fotbal, baschet, rugby și handbal), astfel încât acestea să respecte noile prevederi legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Aleșii timișoreni decid cum vor finanța sportul local

  1. Daxa guvernul nu aelabirat normele de aplicare a leigii,cred. A puteti continua sponzorizarea prin hotararea CL.In asemenea situatie as cere si viza organelor
    financiare locale inclusiv aceasta are curte de conturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *