Bunica și nepoțica ei în vârstă de patru ani au fost găsite

politie 3

Poliţiştii din zona de vest a țării sunt în alertă, după ce o familie a anunţat dispariţia unei femei de 58 de ani şi a nepoatei sale, de doar 4 ani. Rudele nu mai ştiu nimic de cele două de vineri dimineață.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă seară de Poliția Bihor, JURCUŢ ZORIŢA, de 58 de ani, din comuna Dobreşti, sat Topa de Jos, judeţul Bihor, a plecat împreună cu nepoata sa, Cseros Andrada Miruna Sonia, de acasă vineri, 9 martie, în jurul orei 8 şi nu au mai revenit, potrivit ebihoreanul.ro.

„Aceasta a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de fiecare dată în zona localităţii”, arată Poliţia.

Femeia are o înălţime 1,65 m, greutate 90 kg., faţă ovală, ochii căprui, păr brunet uşor cărunt, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, purta pantaloni roz tip pijama, haină tip bundă maro, fără glugă, ghete negre.

Copila, CSEROS ANDRADA MIRUNA SONIA, de 4 ani, are o înălţime de 80 cm, aproximativ 20 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, fără semne particulare.
Ea era îmbrăcată în geacă roşie din fâş, căciuliţă roz, pantaloni roz, şi încălţată cu ghetuţe de culoare roşie.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu cele două persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

La orele serii, cercetările au fost extinse în județul Arad.

UPDATE! Poliţiştii din oraşul Arad le-au găsit, sâmbătă seară, în jurul orei 22, pe femeia de 58 de ani din Bihor care a dispărut de la domiciliu, cu tot cu nepoţica ei de 4 ani. Cele două au fost găsite în Arad, sunt tefere şi vor fi duse de poliţişti acasă, în satul Topa de Jos din comuna Dobreşti.

„Nu au fost victimele vreunei infracţiuni şi urmează să fie încredinţate familiei”, a declarat comisarul Alina Dinu, sâmbătă seară.

Foto: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *