Alertă! Noua tulpină a Coronavirusului, confirmată lângă România

coronavirus 4 1

Un caz cu noua tulpină a coronavirusului a fost înregistrat în Ucraina, în Transcarpatia, regiune care se învecinează cu țara noastră la nord. Pacientul este un bărbat din care muncește în Cehia și care s-a vindecat deja.

Totuși, iar în regiune ar fi fost înregistrate mai multe astfel de cazuri. Specialiștii spun că Ucraina nu are în prezent posibilitatea de a identifica această nouă formă de virus în cadrul unei testări în masă, însă persoanele care dețin asigurări de sănătate în alte țări europene pot face acest lucru.

„Pacientul meu este unul dintre cazuri. El este face naveta pentru a munci, între Ucraina și Republica Cehă. A avut deja această nouă tulpină identificată de Marea Britanie. Când a venit să verifice această, Ucraina nu a putut identifica cu exactitate de ce suferă, însă persoanele asigurate în țările UE pot confirma virusul mutant.

Astfel, eu am reuşit să confirm că există deja cazuri de infecție cu noua tulpină a virusului în regiunea Transcarpatia”, a explicat medicul Viktor Petrov, pentru unian.info.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *