Alertă în vestul ţării. Un tânăr care ar fi infectat intenţionat mai multe fete cu virusul HIV umblă liber pe străzi

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Arad, infectat cu HIV, este acuzat că a transmis intenţionat virusul la cel puţin două tinere. Printre ele, şi o minoră.

Individul, care este cercetat pentru infracţiuni contra sănătăţii publice, este liber şi chiar se laudă cu alte cuceriri pe reţelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: Cutremur neobișnuit în România, noaptea trecută, lângă Timișoara. L-ai simțit?

Nimeni nu l-a monitorizat, iar numărul victimelor ar putea fi mult mai mare.

Tânărul de 30 de ani a contactat virusul HIV în spital, la naștere, în anul 1989. Între timp, bărbatul a devenit adult, s-a căsătorit, iar acum are și copii.

În timp ce era căsătorit, arădeanul a început o relație cu o minoră – în vârstă de 17 ani la acea dată – pe care a îmbolnăvit-o. La 20 de ani, tânăra a descoperit că este seropozitivă. La început, nici măcar nu a înțeles diagnosticul.

„Nu am știut ce înseamnă. Medicul mi-a explicat rezultatul analizelor. Am crezut că pică cerul pe mine. Am spus că aici s-a terminat toată viața mea. Aveam 17 ani când l-am cunoscut și era prima mea relație. Nu am știut că el este bolnav. Ulterior diagnosticului meu am aflat că el este în tratament de mai mulți ani. Cred că m-a îmbolnăvit intenționat….

Citește mai mult AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns