Alertă CoVid! Un liceu de elită din Timiș suspendă cursurile în următoarele două săptămâni, iar școala se va face exclusiv online

Datele obținute de ”Redeșteptarea” în legătură cu cele trei cazuri de CoVid19 la trei eleve de la Liceul ”Coriolan Brediceanu” se confirmă.

Reunit în ședință online, consiliul de administrație al liceului a hotărât ca în următoarele două săptămâni, cursurile să aibă loc exclusiv online, desigur, cu respectarea orarului.

”În această săptămână au fost depistate pozitiv cu virusul CoVid 19, două eleve din clasele a XI-a (clase diferite) și o elevă din clasa a XII-a. Chiar dacă elevele au participat online la cursuri în această săptămână, consiliul de administrație al liceului, întrunit astăzi, sâmbătă, 17 octombrie, a hotărât, conform legislației în vigoare, ca toate activitățile să se desfășoare online în săptămânile 19-23 octombrie și  26-30 octombrie (săptămâna cu Școala Altfel). Sperăm ca după aceste două săptămâni ne vom putea relua activitatea în incinta liceului”, ne-a declarat profesorul Aurelian Sima, director al Liceului ”Coriolan Brediceanu”.

Hotarârea consiliului de administrare va fi trimisă și Inspectoratului Școlar Județean Timiș spre aprobare.

 

redesteptarea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns