Alegeri prezidențiale 2019

vot 11

Astăzi are loc primul tur al alegerilor prezidenţiale. Secţiile de votare din ţară s-au deschis la ora 7.00 dimineaţa, iar cetăţenii cu drept de vot îşi vor putea exprima opţiunile până la ora 21.00.

CITEȘTE ȘI: Alegeri prezidențiale 2019.MAI: Procesul de votare a început fără incidente

Toţi românii care au împlinit 18 ani şi au un act de identitate valabil vor putea să-şi exercite dreptul de vot la alegerile prezidenţiale. În cazul în care nu vă aflaţi în localitatea de domiciliu puteţi vota la orice secţie din ţară, pe listele suplimentare.

CITEȘTE ȘI: Prezența la vot – Alegeri prezidențiale 2019, ora 9.00

Alegerea președintelui României se va face pentru următorii cinci ani, atât cât durează mandatul, potrivit Constituției României.

Dacă în primul tur niciunul dintre candidați nu reușește să obțină peste 50% dintre voturile alegătorilor înscriși pe listele electorale permanente, pe data de 24 noiembrie 2019 se va organiza al doilea tur de scrutin.

În Timiș sunt amenajate 599 secții de votare. Numărul alegătorilor din Timiș înscriși pe listele permanente este 624.774.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Alegeri prezidențiale 2019

  1. datorita absenteismului la vot,la alegerile parlamentare,gunoaiele psd-alde au castigat ”colosal” cu 56% din prezenta la vot de 28% din numarul electoratului cu drept de vot,vreo 18 milioane ashea …adecatelea cu 2,8 meleoane din 18 meleoane,MIZERIA psd-alde au ruinat tara,ashea ca…HAI LA VOT MASIV sa dam EIUMpsd ! ATAT !

Lasă un răspuns