Alegeri locale parţiale în două localităţi din Banat. Vezi candidaţii la fotoliul de primar

Primarii a 49 de localităţi din România urmează să fie aleşi duminică, după ce funcţiile au rămas vacante ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor sau a decesului. Printre aspiranţi se află ingineri, profesori, mecanici, dar şi un agent de pază.

În Banat, locuitorii din două comune vor merge duminică la vot.

Denta – judeţul Timiş

În judeţul Timiş au loc alegeri locale parţiale în comuna Denta. Fostul primar, Iacob Slavoliub (PSD), şi-a început în iunie 2016 al patrulea mandat, dar a murit în martie 2017, din cauza unei boli grave. Atribuţiile lui Slavoliub au fost preluate de viceprimarul Petru Tapanov (PSD-ALDE), care candidează la alegerile locale parţiale de duminică pentru funcţia de primar.

De asemenea, în cursă s-au mai înscris şi consilierul local Pasici Vlastimir (PMP). Din partea PNL candidează Laurenţiu Giorici, de meserie economist şi preşedintele organizaţiei locale a partidului, iar din partea PP-USL candidează Jean Petricaş.

Lăpuşnicu Mare – judeţul Caraş-Severin

Comuna Lăpuşnicu Mare este singura din judeţul Caraş-Severin în care au loc alegeri locale parţiale, după ce Ion Lala (PSD) şi-a dat demisia din funcţia de primar, în februarie 2017, invocând motive de sănătate. Ion Lala se afla la cel de-al cincilea mandat de primar.

Pentru Primăria Lăpuşnicu Mare candidează Mihaela Drăgilă (PNL), Nicolae Popistaş (PSD) şi Andrei Deleanu (PMP).

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Alegeri locale parţiale în două localităţi din Banat. Vezi candidaţii la fotoliul de primar

  1. EU, CETATEAN MAI NOU AL COMUNEI DENTA, AM O NELAMURIRE: CUM NAIBA SA VOTEZ LA PRIMARIE PE CINEVA CARE MI S-A PREZENTAT CA FIIND „LULU”? MULTUMESC.

Lasă un răspuns