Alegeri locale parţiale în două localităţi din Banat. Vezi candidaţii la fotoliul de primar

vot 8

Primarii a 49 de localităţi din România urmează să fie aleşi duminică, după ce funcţiile au rămas vacante ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor sau a decesului. Printre aspiranţi se află ingineri, profesori, mecanici, dar şi un agent de pază.

În Banat, locuitorii din două comune vor merge duminică la vot.

Denta – judeţul Timiş

În judeţul Timiş au loc alegeri locale parţiale în comuna Denta. Fostul primar, Iacob Slavoliub (PSD), şi-a început în iunie 2016 al patrulea mandat, dar a murit în martie 2017, din cauza unei boli grave. Atribuţiile lui Slavoliub au fost preluate de viceprimarul Petru Tapanov (PSD-ALDE), care candidează la alegerile locale parţiale de duminică pentru funcţia de primar.

De asemenea, în cursă s-au mai înscris şi consilierul local Pasici Vlastimir (PMP). Din partea PNL candidează Laurenţiu Giorici, de meserie economist şi preşedintele organizaţiei locale a partidului, iar din partea PP-USL candidează Jean Petricaş.

Lăpuşnicu Mare – judeţul Caraş-Severin

Comuna Lăpuşnicu Mare este singura din judeţul Caraş-Severin în care au loc alegeri locale parţiale, după ce Ion Lala (PSD) şi-a dat demisia din funcţia de primar, în februarie 2017, invocând motive de sănătate. Ion Lala se afla la cel de-al cincilea mandat de primar.

Pentru Primăria Lăpuşnicu Mare candidează Mihaela Drăgilă (PNL), Nicolae Popistaş (PSD) şi Andrei Deleanu (PMP).

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alegeri locale parţiale în două localităţi din Banat. Vezi candidaţii la fotoliul de primar

  1. EU, CETATEAN MAI NOU AL COMUNEI DENTA, AM O NELAMURIRE: CUM NAIBA SA VOTEZ LA PRIMARIE PE CINEVA CARE MI S-A PREZENTAT CA FIIND „LULU”? MULTUMESC.

Lasă un răspuns