Alegeri incerte la PSD Timiş. Tabelul ”buclucaș”. UPDATE

sediu psd 2

1 martie nu mai este o dată atât de sigură pentru desfăşurarea alegerilor în PSD Timiş.

Seara trecută au avut discuţii îndelungate la Bucureşti, unde tabăra care-l contestă pe Călin Dobra a forţat blocarea alegerilor.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a transferat peste 18.000 de euro în conturile unei „femei” pe care a cunoscut-o pe o reţea de socializare

Iniţial, se părea că scrutinul chiar a fost amânat, însă ulterior lucrurile au evoluat într-o altă direcţie, aşa că totul este incert.

Nu se ştie sigur nici dacă vor fi alegeri în 1 martie, nici dacă se amână pentru o altă dată, iar o discuţie finală va avea loc mâine, când se speră ca totul să se clarifice.


Toată tevatură iscată în jurul alegerilor din PSD Timiş pare să fi pornit de la un tabel „buclucaş” cu semnături ale unor primari.

Aceştia au fost îndemnaţi să-şi treacă numele pe acest tabel în care erau menţionaţi toţi cei care sunt de acord cu revenirea lui Titu Bojin în PSD.

Lista celor care îi agreau pe Bojin ca membru de partid avea nume sonore dintre primari, însă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

La Bucureşti a ajuns lista cu semnăturile primarilor, numai că ar fi fost schimbat chiar….capul tabelului, întrebarea nemaireferindu-se la revenirea lui Bojin, ci la… amânarea alegerilor!

Acesta pare să fi fost şi motivul pentru care alegerile au rămas deocamdată în aer, numele unor primari de pe acel tabel cântărind destul de greu în luarea unei decizii.

Totul se va tranşa mâine, când se va clarifica pentru ce au semnat anumiţi primari şi, astfel, se va decide dacă alegerile se vor desfăşura sau nu în 1 martie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alegeri incerte la PSD Timiş. Tabelul ”buclucaș”. UPDATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *