Alegeri în Timiş. Nimic nu mai e valabil!

alegeri in timis

Presa abundă, în ultimul timp, de titluri de genul „Nimic nu mai e valabil” sau „Răsturnare de situaţie”,  chiar dacă schimbările nu sunt atât de spectaculoase precum sună titlul.  De data asta,  însă, dacă e să ne referim la situaţia alegerilor locale şi parlamentare, titlurile de acest gen nu mai sunt deloc exagerate.

CITEȘTE ȘI: România închide mai multe puncte de frontieră, pe toate granițele

Tot ceea ce au construit până acum partidele şi politicienii,împreună sau fiecare separat,  nu mai are nici o relevanţă. Nu mai există nici favoriţi, nici candidaţi fără nici o şansă. Totul se resetează şi se joacă începând de la scorul de 0-0. Pandemia de coronavirus a dat peste cap toate calculele electorale şi orice devine posibil acum. Toate construcţiile anterioare sunt făcute praf de tăvălugul pandemiei. Agenda cetăţeanului s-a schimbat cu totul şi nu prea mai contează cine a fost sau nu de partea lui Dragnea, cine e agreat de Orban, cine are intrare la Bucureşti sau cine a migrat la alt partid.

Decisiv devine, acum, cine va reuşi să gestioneze corect această problemă de viaţăşi de moarte şi modul în care va percepe populaţia acest lucru. Cine reuşeşte să se caţăre pe valul emoţiei fantastice generate de pandemie va câştiga alegerile. Explicaţia e cât se poate simplă: acum, nimic nu mai e valabil!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns