Alb-violeţii, în semifinalele Ligii Naţionale! >> CSA Steaua Bucureşti – SCM CH CSU Politehnica Timişoara 23-24 (7-13)

Handbal Poli Steaua

Roş-albaştrii şi alb-violeţii ne-au oferit joi seară un meci de un dramatism cum foarte rar putem vedea într-o partidă de handbal.

În sala din Chiajna, fanii stelişti i-au întâmpinat pe elevii lui Pero Milosevici cu urări „de bine”, spre nemulţumirea oficialilor federali.

Dar poliştii şi-au văzut de joc şi au făcut o primă repriză excelentă, predându-le adversarilor o lecţie de apărare: 13-7.

La reluare, ei s-au distanţat la şapte lungimi, 14-7, cea mai mare diferenţă consemnată pe tabelă.

Gazdele au revenit spectaculos, apropiindu-se la un singur gol, 14-13, şi… atât. Bănăţenii au revenit în joc, au început să marcheze din nou şi să blocheze atacurile Stelei.

Finalul, mai exact ultimul minut şi jumătate, a fost extrem de tensionat. Arbitrii au împărţit cu multă „generozitate” eliminări de o parte şi de cealaltă, mai multe în contul Politehnicii, care a încheiat partida cu doar doi jucători de atac!

Înainte de ultima sirenă, Daskaloski şi-a salvat echipa de la primirea unui gol ce putea duce la restabilirea egalităţii, iar la faza următoare Timofte a fost eliminat, riscând o suspendare din partea aceleiaşi comisii care i-a dat colegului său Chikovani patru etape pe tuşă.

Marcatorii Politehnicii au fost următorii: Grigoraş – 6, Halcă – 5, Fenici – 4, Lasica – 3, Pejovici – 2, Timofte – 2, Ştefan – 2. Daskaloski a avut 15 intervenţii salvatoare.

În semifinale, alb-violeţii se vor duela cu Dinamo Bucureşti.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns