Ajutor pentru medicii de familie din Timiș

ajutor 5

Cei 416 medici de familie din județul Timiș au primit un sprijin binemeritat pentru a se putea apăra în lupta cu pandemia secolului.

Astfel, ei au primit 1.500 de viziere de protecție și 41.600 de măști de protecție, grație unor eforturi care merită a fi apreciate.

Campania ”Ajută-ți familia! Ajută medicii de familie!”, inițiată de Asociația Timisiensis și platforma Medici+Salvatori, a făcut posibilă o donație de 1.500 de viziere, confecționate de către echipe voluntari din care au făcut parte și studenți mediciniști.

Acțiunea umanitară a fost gândită de către dr. Ioana Vârtosu, o cunoscută antreprenoare din Timișoara.

De asemenea, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, prin implicarea personală a președintelui-director general Victor Dumitrașcu, împreună cu ISU Timiș, a distribuit 41.600 de măști chirurgicale, foarte necesare medicilor de familie pentru a-și desfășura activitatea în condiții cu un risc cât mai scăzut de infectare.

Distribuirea tuturor acestor materiale s-a realizat prin mobilizarea Societății Timiș de Medicină de Familie și prin contribuția personală a președintelui acesteia, dr. Mihai Iacob. Campania urmărește să conștientizeze populația cu privire la rolul important pe care îl au medicii de familie, aflați și ei în prima lupta cu coronavirusul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns